Vanaf 1 februari 2017 voert Huygens Optics de vertegenwoordiging voor DRELLO in Nederland. DRELLO maakt produkten van zeer hoge kwaliteit voor de volgende toepassingen:

Industriele stroboscopie
Stroboscopie kan gebruikt worden voor het bestuderen van zich snel herhalende beelden en bewegingen. Het wordt bijvoorbeeld toegepast in drukkerijen, de papierindustrie en de productie van kabels. Andere toepassingen zijn onder andere in research, voor het bestuderen van snelle processen en het afstellen van motoren en machines. DRELLO levert een compleet scala aan professionele stroboscopen, van kleine handstroboscopen tot complete systemen die vast zijn gemonteerd in een productielijn. Deze pagina bevat een selectie van diverse veelgebruikte stroboscopen met toepassingen en prijzen.

Ballistische instrumentatie
DRELLO levert ballistische meetapparatuur voor het meten van bijvoorbeeld de snelheid van projectielen en de druk, zowel binnen als buiten het ballistische instrument. Meetinstrumenten kunnen varieren van gasdruk, snelheidsmetingen en electronische doeldetectie tot complete oplossingen op maat. Ook voert DRELLO callibraties uit op diverse ballistische systemen om ze te laten voldoen aan diverse militaire standaarden.

Telmachines en vulmachines voor zaden
Voor research toepassingen levert DRELLO specifieke machines die zaden kunnen voorbehandelen, tellen en verpakken. Deze systemen voorkomen de selectie van zaden op basis van grootte en dichtheid, iets wat vaak voorkomt bij machines van andere leveranciers.

Voor gedetailleerde technische informatie over alle DRELLO-systemen wordt u verwezen naar de informatie op de DRELLO website.

Reparaties
Naast verkoop van nieuwe systemen, voert Huygens Optics ook reparaties uit aan bestaande DRELLO systemen, zowel mechanisch als electronisch. Indien een systeem niet in huis kan worden gerepareerd kan het ook naar DRELLO worden teruggestuurd.

Indien u meer informatie, advies, of een offerte wenst te ontvangen kunt u ook telefonisch of via de e-mail contact met mij opnemen.